Missio

Rohkeudella eteenpäin

Olemme rohkeita, oppivia ja suhtaudumme luontoon suurella kunnioituksella ja rakkaudella. Tuomme pohjoismaisen arkijärjen kertakäyttöisten hyvinvointituotteiden maailmaan.

Visio

Vision keskiössä luonto ja perintö

Muutamme maailmaa elämällä vahvemmin tasapainossa luonnon kanssa. Tuomme luonnon tajun hyvinvointituotteiden kuluttamiseen ja samalla jätämme arvokkaan perinnön tuleville sukupolville.

Yritystarina

Intohimomme on tehdä kotimaisia, turvallisia ja ihoystävällisiä hygieniatuotteita koko perheen tarpeisiin, ympäristövastuullisesti.

Tarinamme alkoi 40 vuotta sitten pienestä herkkäihoisesta pojasta, ja hänen innovatiivisestä isästään, Raimo Nuortiesta. Tuohon aikaan markkinoilla ei ollut nykyaikaisia vaippoja, joten vauvoilla käytettiin harsovaippoja, jotka eivät sopineet Raimon pienen pojan, Oskarin, herkälle iholle. Kuten jokainen isä, myös Raimo, halusi varmistaa poikansa hyvinvoinnin, joten hän päätti kehittää täysin uudenlaisen vaipan, joka sopisi lapsen herkälle iholle paremmin.

Lue lisää

Muumi Baby – Paras valinta vauvallesi

Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan, joka ei sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria. Valmistamme ympäristövastuullisia ja ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja kaikissa kokoluokissa aina vastasyntyneestä taaperoon. Me, Delipapilla, olemme myös Äitejä ja Isiä ja haluamme varmistaa, että sinäkin voit valita parhaan vaipan omalle lapsellesi.

Vuokkoset – Luonnollisesti suomalaista

Me tiedämme, että kuukautisten aikana puhtaus ja käytetyn suojan luotettavuus ovat ihan ykkösjuttuja. Siksi olemmekin kehittäneet ympäristövastuulliset Vuokkoset -naistenhygieniatuotteet, jotka varmistavat puhtaan ja raikkaan tunteen kuukauden jokaisena päivänä. Tuotesarjaamme kuuluvat kuukautissuojat, pikkuhousunsuojat ja tamponit.

Helmi Baby – puhtautta ja arjen helpotusta

Lapsiperheen arjessa sattuu ja tapahtuu. Meidän Helmi Baby -lasten hoitotuotteemme ovat hellävaraisia ja monikäyttöisiä, ja ne tuovat helpotusta ja puhtautta kiireisen lapsiperheen arkeen. Kertakäyttöiset hoitotuototteemme soveltuvat käytettäväksi niin kotona kuin reissussakin.

Helmi – Arjen ylellisyyttä

Jokainen toivoo omaan arkeensa pientä luksusta, siksi olemmekin suunnitelleet korkealaatuiset Helmi-hygieniatuotteet. Helmi-tuotteet soveltuvat koko perheen käyttöön, ihan vauvasta vaariin. Tuotteet on suunniteltu yhteistyössä Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, jotta ne tuovat puhtautta myös mitä herkimmällekin iholle. Helmi-tuotteet tuovat ylellisyyttä koko perheelle!

Harmony – puhdistukseen ja pyyhintään

Harmony-sarjamme hellävaraisia puhdistustuotteita käytetään pyyhkimiseen ja suojaamiseen. Kuivapaperista valmistetuissa tuotteissa yhdistyy tehokkaasti paperin ja kankaan parhaat ominaisuudet. Ihoystävälliseen tuotesarjaamme kuuluvat myös Harmony-inkontinenssisuojat.