Ihon terveyteen panostaen

Yhteystiedot

Sanna Karhu

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajamme Sanna on toinen Delipapin perustajan kaksostytöistä. Sannasta huokuu äidillinen ote, ja hän toimii toimitusjohtajana yhtä rakastavasti ja ohjaavasti kuin suurperheen äiti toimii lastensa kanssa.

Oskari Nuortie

Varatoimitusjohtaja

Delipapin tarina sai alkunsa Oskarin herkästä ihosta yli 40 vuotta sitten. Hän on työskennellyt perheyrityksessä monissa tehtävissä jo yli 30 vuotta, joista 14 toimitusjohtajana. Nykyisin Oskari vastaa tuotteiden ja yrityksen kehityksestä. Hänen vapaa-aikaansa kuuluvat muun muassa saaristolaiselämä, kalastus ja kaikenlainen ulkoilu.

Satu Neva

Myyntijohtaja

Satu vastaa kotimaan myynnistä ja asiakkuuksista sekä nykyisistä vientimarkkinoista. Myynti, myynnin analysointi ja myynnin kehittäminen motivoivat Satua. Töiden ulkopuolella Ranska, sen kulttuuri, viinit ja ruoka sekä Provencen lämpö ovat Sadun sydäntä lähellä.

Katarina Hanell

Markkinointijohtaja

Energinen ja pirskahteleva markkinoinnin vetäjä Katarina täyttää käytävämme naurullaan. Brändien kehittäminen ja luonnossa liikkuminen kuuluvat Katarinan intohimoihin. Töissä hän hyödyntää visuaalista silmäänsä pakkaussuunnittelun parissa ja vapaa-ajalla sisustaen 1800-luvun taloaan.

Anna-Mari Hiilamo

Myyntijohtaja, uudet markkinat

Ansku vastaa meillä verkkomyynnistä ja uusien markkinoiden kehittämisestä. Hänet tunnistaa toimiston käytävillä helisevästä naurusta ja korkokenkien kopinasta. Myynnin kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa on Anskun suurin intohimo. Hänen toinen suuri rakkautensa on purjehdus.

Jukka Härmälä

Talous- ja henkilöstöpäällikkö

Jukka on monessa mukana, sillä hän vastaa yhtiön talous- ja henkilöstöhallinnosta, sekä koordinoi IT ympäristöä. Vapaa-ajallaan hän viihtyy vihreän nurmen äärellä golfia pelaillen sekä valmentamalla poikien salibandyjoukkuetta.

Kari Kanerva

Tuotantojohtaja

Rempseä Kari pitää langat käsissään, sekä töissä että kotona. Hän huolehtii molempien tuotantolaitostemme tuotannon sujuvuudesta ja vapaa-ajallaan hän mieluusti puuhastelee mökillä ja musisoi bändinsä kurtistina.

Riikka Nuortie

Tuotantopäällikkö

Hilpeällä Riikalla on pilke silmäkulmassa ja hän piristää työkavereita huononakin päivänä. Työnsä hän ottaa kuitenkin vakavissaan, sillä hän on vastuussa Veikkolan tuotannosta. Hän tuntee tuotantolaitoksen kuin omat taskunsa, onhan hän kaksoissiskonsa Sannan kanssa pyörinyt täällä jo pikkutytöstä lähtien.

Kristian Luoma

Tuotantopäällikkö

Kristianille ympäristöarvot ovat tärkeitä ja Tammisaaren tehtaan tuotantopäällikkönä hän onkin vastuussa ympäristöystävällisten vaippojemme valmistuksesta. Vapaa-ajallaan Kristian mielellään liikkuu luonnossa tai veneilee perheensä kanssa.

Sanna Louhenkilpi

Vientipäällikkö

Sanna työskentelee vientimyynnin parissa, ja rakastaa suomalaista designia. Kun hän ei tee suomalaisia tuotteitamme tunnetuksi maailmalla, hän nauttii askartelusta, sekä omaksi että myös toimistolaisten suureksi iloksi.

Tuotantolaitoksemme

Delipap Oy

Pääkonttori ja Veikkolan tuotantolaitos

Teollisuustie 19, 02880 Veikkola
Puh. (09) 260 620
Sposti: sales@delipap.fi

Delipap Oy

Tammisaaren tuotantolaitos

Teollisuuskatu 9, 10600 Tammisaari
Puh: (09) 260 620
Sposti: sales@delipap.fi