Muumi Baby – Paras valinta vauvallesi

Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan, joka ei sisällä turhia kemikaaleja, kuten voiteita, hajusteita tai klooria. Valmistamme ympäristövastuullisia ja ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja kaikissa kokoluokissa aina vastasyntyneestä taaperoon. Me delipapilaiset olemme myös äitejä ja isiä ja haluamme varmistaa, että sinä voit valita parhaan vaipan omalle lapsellesi.

Nettisivulle

Vuokkoset – Luonnollisesti suomalaista

Me Delipapin naiset kyllä tiedämme, että me kaikki haluamme elää ja nauttia jokaisesta hetkestä kuukautisista huolimatta! Tiedämme myös, että kuukautisten aikana puhtaus ja suojan luotettavuus ovat ihan ykkösjuttuja. Siksi olemmekin kehittäneet ympäristövastuulliset Vuokkoset -naisten hygieniatuotteet, jotka varmistavat puhtaan ja raikkaan tunteen kuun jokaisena päivänä. Tuotesarjaamme kuuluvat kuukautis- ja pikkuhousunsuojat, sekä tamponit. Vuokkoset tuo iholle puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä mitään lisättyjä turhia kemikaaleja.

Nettisivuille

Helmi Baby – puhtautta ja arjen helpotusta

Perheen arjessa sattuu ja tapahtuu. Meidän monikäyttöiset Helmi Baby -lastenhoitotuotteet ovat hellävaraisia, ja tuovat helpotusta ja puhtautta kiireisen lapsiperheen arkeen. Kertakäyttöiset Helmi Baby hoitotuototteemme soveltuvat käyttöön niin kotona kuin reissussakin, ja tekevät lapsiperheen elämästä siistimpää ja helpompaa.

Nettisivuille

Helmi - Arjen ylellisyyttä

Jokainen toivoo omaan arkeensa pientä luksusta, siksi olemmekin suunnitelleet korkealaatuiset Helmi-hygieniatuotteet. Helmi-tuotteet soveltuvat koko perheen käyttöön, ihan vauvasta vaariin. Ylelliset tuotteet on suunniteltu yhteistyössä Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, joten ne tuovat puhtautta myös herkimmällekin iholle.

Nettisivuille

Harmony - puhdistukseen ja pyyhintään

Harmony-sarjamme hellävaraisia puhdistustuotteita käytetään pyyhkimiseen ja suojaamiseen. Kuivapaperista valmistetuissa tuotteissa yhdistyy tehokkaasti paperin ja kankaan parhaat ominaisuudet.

Nettisivuille