Fokus på hudens välbefinnande

Muumi Baby – det bästa valet för ditt barn

Babyns känsliga hud kräver en hudvänlig blöja som har god absorptionsförmåga och som inte innehåller onödiga kemikalier som salva, parfym eller klor. Vi tillverkar miljömässigt ansvarsfulla och hudvänliga Muumi Baby-blöjor i alla storleksklasser, för allt från nyfödda till barn i lekåldern. Vi som jobbar på Delipap är själva föräldrar och vi vill säkerställa att du också kan välja bästa möjliga blöja till ditt barn.

Länk

Vuokkoset – Naturligt från Finland

Vi kvinnor på Delipap vet att vi alla vill leva och njuta av varje stund utan att bekymra oss för mensen. Vi vet även att renlighet och skyddets tillförlitlighet är de viktigaste faktorerna under mensen. Därför har vi utvecklat de miljömässigt ansvarsfulla damhygienprodukterna Vuokkoset, som garanterar en ren och fräsch känsla alla dagar i månaden. I produktsortimentet ingår mens- och trosskydd samt tamponger. Vuokkoset erbjuder produkter som håller huden ren och är säkra att använda, våra produkter har nämligen inga tillsatser av onödiga kemikalier.

Länk

Helmi Baby – enkelt och rent

Det händer mycket i familjens vardag. Våra mångsidiga barnvårdsprodukter Helmi Baby är skonsamma och underlättar rengöringen i barnfamiljens stressiga vardag. Våra Helmi Baby engångsprodukter lämpar sig för användning såväl i hemmet som på resan och gör barnfamiljens liv renare och enklare.

Länk

Helmi – lyx i vardagen

Alla önskar sig val en guldkant på vardagen. Därför har vi tagit fram de högkvalitativa hygienprodukterna Helmi. Helmi-produkterna lämpar sig för hela familjen – från småltingar till åldningar. De lyxiga produkterna har tagits fram i samarbete med Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbund och lämpar sig därför även för rengöring av känsligare hud.

Länk

Harmony – för rengöring och torkning

De skonsamma rengöringsprodukterna i Harmony-serien används för att torka och skydda. Produkterna tillverkas av air-laid papper som effektivt kombinerar papprets och tygets bästa egenskaper.

Länk