Kontaktuppgifter

Sanna

Managing Director

Vår VD Sanna är en av tvillingdöttrarna till Delipaps grundare och har således en viktig roll i Delipaps företagshistoria. Sanna har ett moderligt grepp även på jobbet och hon sköter arbetet som vd med samma kärlek, disciplin och omsorg som en mor behandlar sina barn.

Anna-Mari

Sales Director

Ansku ansvarar för föräljningen i Finland och närområdena. Henne känner man igen på det klingande skrattet och ljudet av klackskor som ekar i kontorskorridorerna. Försäljning och försäljningsutveckling tillsammans med kunderna är Anskus största passion. Hennes andra stora kärlek är segling.

Katarina

Sales and Marketing Director

Katarina ansvarar för marknadsföring och internationell försäljning. Hon är en energisk och sprudlande person som fyller våra korridorer med skratt. I arbetet drar hon nytta av sin visuella förmåga i samband med förpackningsdesign och på fritiden inreder hon sitt 1800-talshus.

Kari

Production Director

Kari är en lättsam person som håller i trådarna, både på jobbet och hemma. Han sörjer för att produktionen på båda våra produktionsanläggningar rullar som den ska. På fritiden pysslar han gärna med sommarstugan och spelar keyboard i ett band.

Riikka

Production Manager

Riikka har glimten i ögat och lyckas alltid pigga upp sina kollegor även om någon har en dålig dag. Jobbet tar hon däremot på fullaste allvar, hon ansvarar nämligen för produktionen i Veikkola. Hon känner produktionsanläggningen som sin egen ficka, och inte att undra på – hon har ju rört sig här med sin tvillingsyster Sanna sedan de var små.

Kristian

Production Manager

Miljövärden är speciellt viktiga för Kristian och i jobbet som produktionschef för fabriken i Ekenäs ansvarar han för tillverkningen av våra miljömärkta blöjor. På fritiden rör sig Kristian gärna i naturen eller till havs med familjen.

Sanna

Export Manager

Sanna jobbar med exportförsäljning och älskar finländsk design. När hon inte jobbar med att göra våra produkter kända ute i världen gillar hon att pyssla – till både sin egen och kontorsmedarbetarnas stora glädje.

Produktionsanläggningar

Delipap Oy

Huvudkontoret och produktionsanläggningen i Veikkola

Teollisuustie 19, 02880 Veikkola
Tel. (09) 260 620
Email: sales@delipap.fi

Delipap Oy

Ekenäs produktionsanläggningen

Teollisuuskatu 9, 10600 Tammisaari
Tel: (09) 260 620
Email: sales@delipap.fi