Kontaktuppgifter

Sanna Karhu

Managing Director

Vår VD Sanna är en av tvillingdöttrarna till Delipaps grundare och har således en viktig roll i Delipaps företagshistoria. Sanna har ett moderligt grepp även på jobbet och hon sköter arbetet som vd med samma kärlek, disciplin och omsorg som en mor behandlar sina barn.

Oskari Nuortie

Vice President

Delipaps story fick sin början från Oskaris känsliga hud för över 40 år sedan. Han har arbetat i många positioner i familjeföretaget i över 30 år, inklusive 14 som VD. Idag ansvarar Oskari för produkt- och företagsutveckling. Hans fritid inkluderar skärgårdsliv, fiske och alla slags utomhusaktiviteter.

Satu Neva

Sales Director

Satu ansvarar för försäljningen i Finland och till befintliga exportmarknader. Hon motiveras av försäljningsprocessen och försäljningsutveckling. Utanför jobbet ligger Frankrike nära Satus hjärta – landets kultur, vin, mat och värmen i Provence.

Katarina Hanell

Marketing Director

Katarina ansvarar för vår marknadsföring. Hon är en energisk och sprudlande person med intresse för branding och utomhusmotion. På jobbet utnyttjar hon sin visuella förmåga till bland annat förpackningsdesign och på fritiden till att inreda sitt 1800-talshus.

Anna-Mari Hiilamo

Sales Director, New Markets

Ansku ansvarar för försäljningen på nätet och nya marknader. Henne känner man igen på det klingande skrattet som ekar i kontorskorridorerna. Försäljningsutveckling tillsammans med kunderna är Anskus största passion. Hennes andra stora kärlek är segling.

Jukka Härmälä

Ekonomi- och personalchef

Jukka har många järn i elden, eftersom han ansvarar både för bolagets ekonomi och personaladministration samt koordinerar IT ärenden. På fritiden trivs han i gröngräset spelandes golf och han tränar också ett pojklag i innebandy.

Kari Kanerva

Production Director

Kari är en lättsam person som håller i trådarna, både på jobbet och hemma. Han sörjer för att produktionen på båda våra produktionsanläggningar rullar som den ska. På fritiden pysslar han gärna med sommarstugan och spelar keyboard i ett band.

Riikka Nuortie

Production Manager

Riikka har glimten i ögat och lyckas alltid pigga upp sina kollegor även om någon har en dålig dag. Jobbet tar hon däremot på fullaste allvar, hon ansvarar nämligen för produktionen i Veikkola. Hon känner produktionsanläggningen som sin egen ficka, och inte att undra på – hon har ju rört sig här med sin tvillingsyster Sanna sedan de var små.

Kristian Luoma

Production Manager

Miljövärden är speciellt viktiga för Kristian och i jobbet som produktionschef för fabriken i Ekenäs ansvarar han för tillverkningen av våra miljömärkta blöjor. På fritiden rör sig Kristian gärna i naturen eller till havs med familjen.

Sanna Louhenkilpi

Export Manager

Sanna jobbar med exportförsäljning och älskar finländsk design. När hon inte jobbar med att göra våra produkter kända ute i världen gillar hon att pyssla – till både sin egen och kontorsmedarbetarnas stora glädje.

Produktionsanläggningar

Delipap Oy

Huvudkontoret och produktionsanläggningen i Veikkola

Teollisuustie 19, 02880 Veikkola
Tel. (09) 260 620
Email: sales@delipap.fi

Delipap Oy

Ekenäs produktionsanläggningen

Teollisuuskatu 9, 10600 Tammisaari
Tel: (09) 260 620
Email: sales@delipap.fi