Ihon terveyteen panostaen

Yhteystiedot

Sanna

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajamme Sanna on toinen Delipapin perustajan kaksostytöistä. Sannasta huokuu äidillinen ote, ja hän toimii toimitusjohtajana yhtä rakastavasti ja ohjaavasti kuin suurperheen äiti toimii lastensa kanssa.

Anna-Mari

Myyntijohtaja

Ansku vastaa kotimaan ja lähialueittemme myynnistä ja hänet tunnistaa toimiston käytävillä helisevästä naurusta ja korkokenkien kopinasta. Myynti ja myynnin kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa on Anskun suurin intohimo. Hänen toinen suuri rakkautensa on purjehdus.

Katarina

Myynti- ja Markkinointijohtaja

Energinen ja pirskahteleva markkinoinnin ja kansainvälisen myynnin vetäjä Katarina täyttää käytävämme naurullaan. Töissä hän hyödyntää visuaalista silmäänsä pakkaussuunnittelun parissa ja vapaa-ajalla sisustaen 1800-luvun taloaan.

Kari

Tuotantojohtaja

Rempseä Kari pitää langat käsissään, sekä töissä että kotona. Hän huolehtii molempien tuotantolaitostemme tuotannon sujuvuudesta ja vapaa-ajallaan hän mieluusti puuhastelee mökillä ja musisoi bändinsä kurtistina.

Riikka

Tuotantopäällikkö

Hilpeällä Riikalla on pilke silmäkulmassa ja hän piristää työkavereita huononakin päivänä. Työnsä hän ottaa kuitenkin vakavissaan, sillä hän on vastuussa Veikkolan tuotannosta. Hän tuntee tuotantolaitoksen kuin omat taskunsa, onhan hän kaksoissiskonsa Sannan kanssa pyörinyt täällä jo pikkutytöstä lähtien.

Kristian

Tuotantopäällikkö

Kristianille ympäristöarvot ovat tärkeitä ja Tammisaaren tehtaan tuotantopäällikkönä hän onkin vastuussa ympäristöystävällisten vaippojemme valmistuksesta. Vapaa-ajallaan Kristian mielellään liikkuu luonnossa tai veneilee perheensä kanssa.

Sanna

Vientipäällikkö

Sanna työskentelee vientimyynnin parissa, ja rakastaa suomalaista designia. Kun hän ei tee suomalaisia tuotteitamme tunnetuksi maailmalla, hän nauttii askartelusta, sekä omaksi että myös toimistolaisten suureksi iloksi.

Tuotantolaitoksemme

Delipap Oy

Pääkonttori ja Veikkolan tuotantolaitos

Teollisuustie 19, 02880 Veikkola
Puh. (09) 260 620
Sposti: sales@delipap.fi

Delipap Oy

Tammisaaren tuotantolaitos

Teollisuuskatu 9, 10600 Tammisaari
Puh: (09) 260 620
Sposti: sales@delipap.fi