Delipap – direkt från hjärtat!

Finländskt arbete direkt från hjärtat

Vi är ett finländskt familjeföretag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer hygienprodukter för hela familjen. Vi är den enda tillverkaren av damhygienprodukter och barnblöjor i Finland. Damhygienprodukterna tillverkas i Kyrkslätt och blöjorna i Ekenäs. För oss är det viktigt att upprätthälla arbetsplatser och just nu har vi cirka 70 medarbetare som jobbar med produktion, marknadsföring och försäljning. Vi vill erbjuda högklassiga och hudvänliga hygienprodukter som även lever upp till våra viktiga miljövärderingar. Det är en självklarhet för oss att värna om och värdesätta den vackra nordiska naturen.

Framtagen för känslig hud

Vi vill att du och din familj ska må bra. Därför har vi specialiserat oss på hygienprodukter som vårdar känslig hud genom hela livet. Våra produkter är tillverkade av rena och säkra material och vi tillsätter inga onödiga kemikalier, till exempel parfymer eller salvor. Frisk hud är en viktig del av välbefinnandet och därför utvecklar vi ständigt våra produkter i samarbete med Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbund.

Läs mer

Vi värnar om miljön

Våra dagliga val påverkar både miljön runt omkring oss och vårt välbefinnande. Därför tar vi hänsyn till miljön under produkternas hela livscykel, från valet av råvaror till kasseringen av produkterna. Vi har även beviljats Svanenmärket – en garanti på vår miljömässigt ansvarsfulla verksamhet. Vi ser dock kriterierna för Svanen-märket endast som ett minimikrav och beaktar alltid miljöeffekterna i storsta möjliga grad. Med små vardagliga beslut kan vi skapa en bättre framtid.

Vi ger dig bara det bästa

Vi brinner för vårt jobb och vill erbjuda dig och din familj det bästa. Delipap Oy har beviljats kvalitetscertifikatet ISO 9001 som garanterar vår högklassiga verksamhet och anger noggranna standarder för vår produktion och dess processer utan att glömma konsumenternas kvalitetskrav. Våra förstklassiga hygienprodukter är alltid hudvänliga och ta ansvar för miljön.

Våra brand:

Muumi Baby – det bästa valet för ditt barn

Babyns känsliga hud kräver en hudvänlig blöja som har god absorptionsförmåga och som inte innehåller onödiga kemikalier så som salva, parfym eller klor. Vi tillverkar miljömässigt ansvarsfulla Muumi Baby-blöjor i alla storleksklasser, för allt från nyfödda till barn i lekåldern. Vi som jobbar på Delipap är själva föräldrar och vi vill säkerställa att du också kan välja den bästa möjliga blöjan till ditt barn.

Läs mer

Vuokkoset – Naturligt från Finland

Vi vet att renlighet och skyddets tillförlitlighet är viktiga faktorer under mensen. Därför har vi utvecklat de miljömässigt ansvarsfulla damhygienprodukterna Vuokkoset, som garanterar en ren och fräsch känsla alla dagar i månaden. I produktsortimentet ingår mens- och trosskydd. samt tamponger.

Läs mer

Helmi Baby – enkelt och rent

Det händer mycket i familjens vardag. Våra mångsidiga barnvårdsprodukter Helmi Baby är skonsamma och underlättar rengöringen i barnfamiljens stressiga vardag. Helmi Baby engångsprodukter lämpar sig för användning såväl i hemmet som på resan och gör barnfamiljens liv renare och enklare.

Läs mer

Helmi – lyx i vardagen

Helmi-produkterna lämpar sig för hela familjen – från småttingar till åldringar. De lyxiga produkterna har tagits fram i samarbete med Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbund och lämpar sig därför även för känsligare hud.

Läs mer

Harmony – för rengöring och torkning

De skonsamma rengöringsprodukterna i Harmony-serien används för att torka och skydda. Produkterna tillverkas av air laid papper som effektivt kombinerar papprets och tygets bästa egenskaper. I vårt hudvänliga produktsortiment finns även lättinkontinensprodukter Harmony.

Läs mer

Instagram

Du kan även hitta våra brand på sociala medier

Muumibaby

Vuokkoset