Mission

Vårt familjeföretag utvecklar, tillverkar och marknadsför bevisligen hudvänliga, miljömässigt ansvarsfulla och högkvalitativa hygienprodukter för hela familjen.

Vision

Delipap är en finländsk, branschledande varumärkesaktör som tillverkar hudvänliga och miljömässigt ansvarsfulla hygienprodukter.

Vår story

Vi brinner för att tillverka hygienprodukter för hela familjen som är säkra och skonsamma bäde for huden och miljön.

Vår historia började för 40 år sedan med en liten pojke som hade känslig hud och hans innovativa pappa, Raimo Nuortie. På den tiden fanns inga de moderna blöjor på marknaden och man använde sig av tygblöjor. De passade inte Raimos lille son Oskari som hade känslig hud. Som alla pappor ville även Raimo försäkra sig om att sonen mådde bra, så han beslöt sig för att utveckla en ny typ av blöja som skulle lämpa sig bättre för barnets känsliga hud.

Läs mer

Muumi Baby – det bästa valet för ditt barn

Babyns känsliga hud kräver en hudvänlig blöja som har god absorptionsförmåga och som inte innehåller onödiga kemikalier som salva, parfym eller klor. Vi tillverkar miljömässigt ansvarsfulla och hudvänliga Muumi Baby-blöjor i alla storleksklasser, för allt från nyfödda till barn i lekåldern. Vi som jobbar på Delipap är själva föräldrar och vi vill säkerställa att du också kan välja bästa möjliga blöja till ditt barn.

Vuokkoset – Naturligt från Finland

Vi kvinnor på Delipap vet att vi alla vill leva och njuta av varje stund utan att bekymra oss för mensen. Vi vet även att renlighet och skyddets tillförlitlighet är de viktigaste faktorerna under mensen. Därför har vi utvecklat de miljömässigt ansvarsfulla damhygienprodukterna Vuokkoset, som garanterar en ren och fräsch känsla alla dagar i månaden. I produktsortimentet ingår mens- och trosskydd samt tamponger. Vuokkoset erbjuder produkter som håller huden ren och är säkra att använda, våra produkter har nämligen inga tillsatser av onödiga kemikalier.

Helmi Baby – enkelt och rent

Det händer mycket i familjens vardag. Våra mångsidiga barnvårdsprodukter Helmi Baby är skonsamma och underlättar rengöringen i barnfamiljens stressiga vardag. Våra Helmi Baby engångsprodukter lämpar sig för användning såväl i hemmet som på resan och gör barnfamiljens liv renare och enklare.

Helmi – lyx i vardagen

Alla önskar sig val en guldkant på vardagen. Därför har vi tagit fram de högkvalitativa hygienprodukterna Helmi. Helmi-produkterna lämpar sig för hela familjen – från småltingar till åldningar. De lyxiga produkterna har tagits fram i samarbete med Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbund och lämpar sig därför även för rengöring av känsligare hud.

Harmony – för rengöring och torkning

De skonsamma rengöringsprodukterna i Harmony-serien används för att torka och skydda. Produkterna tillverkas av air-laid papper som effektivt kombinerar papprets och tygets bästa egenskaper. I vårt hudvänliga produktsortiment finns även lättinkontinensprodukter Harmony.