Suomeksieksi In English PÃ¥ svenska Hangul (Korean) China

Delipap

Delipap Oy:n perusti vuonna 1978 Raimo Nuortie. Paperiteollisuudessa työskennellyt Nuortie hoiti pientä poikaansa, jonka iho ei kestänyt sen ajan sideharsovaippoja. Hän kehitti vaipan, jolle hän sai patentin, ja näin syntyi Delipap Oy. Yritys aloitti valmistamalla lastenvaippoja, ja vuosikymmenien saatossa Delipap on laajentunut monipuoliseksi hygieniatuotteisiin erikoistuneeksi yhtiöksi. Nykyisin olemme Suomen ainoa kertakäyttöisiä siteitä ja vaippoja valmistava yritys.

Tuotevalikoimamme kattaa koko ihmisen elinkaaren: siihen kuuluu lasten teippi- ja housuvaipat, nuorille ja aikuisille terveyssiteet ja pikkuhousunsuojat, liivinsuojat imettäville äideille, inkontinenssisuojat varttuneelle väelle, kertakäyttöiset sairaalatarvikkeet sekä koko perheen vanutuotteet.

Tuotteitamme myydään niin keskusliikkeissä kuin pienemmissäkin päivittäistavarakaupoissa kaikkialla Suomessa. Lisäksi Delipapilla on kansainvälisiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ympäri maailman. Hoitoalan tuotteitamme ostavat monet sairaalat ja yksityiset hoitokodit.

Delipapin tuotantolaitokset sijaitsevat Kirkkonummella, jossa tehdään mm. Vuokkoset-siteet  ja Tammisaaressa, jossa valmistetaan mm. Muumi Baby vaippoja. Yritys on edelleen Nuortien perheen omistuksessa, ja seuraava sukupolvi on siirtynyt sen johtoon.